Over ons

30 jaar Berghe electro

Berghe electro bestaat momenteel meer als 30 jaar! Els en Jean-Marie zijn in 1988 gestart met het plaatsen van elektrische installaties. In 1989 werd de winkel geopend in de Bruggestraat. Deze werd al vlug te klein en een nieuwe locatie werd in 1993  geopend. 20 jaar later werd de toonzaal nog eens heringericht naar de noden van de klant. Op vandaag kan je er terecht voor alle huishoudtoestellen, toestellen voor het bekijken van je favoriete programma's, gsm en alle benodigde telecom abonnementen, apparaten voor het behandelen van je geliefkoosde kledij. Voor het bewaren en bereiden van uw gerechten kunnen we jullie allerhande keukenhulpjes aanbieden.

Els staat de klant met woord en daad bij in de winkel, terwijl Jean-Marie de service aan huis verzorgt. Kortom voor alles wat je in het dagdagelijkse leven tegenkomt kan je bij Berghe electro terecht.

Onze grootste troeven?

- Herstelling alle merken

- Levering en plaatsing van de meeste toestellen, met ter plaatse een deskundige uitleg over het gebruik ervan.

- Door ons lidmaatschap bij EXELLENT hebben we een sterke groep achter ons waardoor we zeker zijn van de beste prijs en een modern aanbod.

-We volgen alle opleidingen bij onze voornaamste partners (Miele, Siemens, Bosch, ...

- Aangename, overzichtelijke winkelruimte.

- Ruime parkeergelegenheid voor en naast de deur.

Winkelt u liever vanuit uw zetel? Dat kan via deze website. Zo koopt u online, met de zekerheid dat u bij problemen bij uw vakman terecht kan!

Kortom bij ons kan u terecht voor een onberispelijke service, deskundig advies en een correcte prijs!

Anker

[]